Connect with us

FILM

„MADAGASKAR“: Animirana avantura na kanalu FOX LIFE

U četvrtak, 09. februara, od 21.00

Published

on

Madagaskar

Izvanredna animirana avantura „Madagaskar“ namenjena je prvenstveno najmlađim gledaocima, ali u kojoj će uživati svi oni koji još nisu zaboravili dete u sebi (FOX LIFE, 21.00).

Glavni likovi su četiri stanovnika njujorškog zoološkog vrta – zebra Marty, nilski konj Gloria, emotivni lav Alex i žirafa Melman – koji svoje poznato okruženje odluče zameniti divljinom. Sve kreće od proslave 10. rođendana Martya Zebre – iako su mu prijatelji priredili sasvim solidnu zabavu, Marty žudi za otvorenim savanama i beži iz Zoo-a. Da bi ga spasili, prijatelji kreću za njim, zbog čega uprava zoološkog vrta pogrešno zaključuje da je grupica životinja očito vrlo nesrećna u kavezima, pa ih odlučuje poslati u rezervat u Keniji.

Igrom slučaja, ekipa završava na naslovnom ostrvu, Madagaskaru, gde se suočava s brdom razuzdanih lemura i s prilično ogoljenom idejom slobode o kojoj su sanjali još u Zoo-u.

Eskalacija njihove prave prirode je neizbežna, pa tako Alex nakon nekog vremena svoje prijatelje gleda poput slasnih odrezaka, iako nije ni znao da je genetski predodređen za mesoždera…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement