Connect with us

Serije

„UBISTVA SU MOJ ŽIVOT“: Treća sezona serije na kanalu FOX CRIME

U četvrtak, 09. februara, od 22.00

Published

on

Ubistva su moj život

Sa premijernom trećom sezonom „Ubistva su moj život“ (FOX CRIME, 22.00) selimo se u toplije krajeve, na Novi Zeland, gde nas čeka glumica Lusi Loles, nekada poznata kao moćna princeza ratnica Ksena, a sada u roli policijske istražiteljke Aleks Krou.

U 10 novih epizoda, Aleks Krou vodi nas u mračni svet kriminala na jednoj od najlepših destinacija na svetu. Mada se na početku serije, na Novi Zeland vratila kako bi pronašla mir od riskantnog policijskog posla i eventualno mesila neverovatan hleb, dok se zbližava sa bratom od kog se udaljila. Ubrzo je počela da zabada nos u sumnjive slučajeve ubistava u Ouklandu i klupko je počelo da se odmotava. Uskoro je pronašla i partnere u „zločinu“, i oformila mali tim kolega istražitelja koji čine Medison, Hari i Ruben.

U trećoj sezoni, njena mala „porodica“ dobija nove članove, a iako stara dobra izreka kaže da je radoznalost ubila mačku, čini se da Aleks veruje da ima devet života. Stoga se odvažno upušta u nove avanture u kojima se suočava s ekscentričnim milijarderima, cvećarima koji tuguju, plesačima tanga i vatrenim ljubiteljima mode. Naravno, svi oni upleteni su u neobjašnjive slučajeve za koje samo Aleks ima rešenje.

Uz Lusi Loles, glavne uloge igraju: Eboni Vagulans, Raviri Džobe, Džozef Džo Naufahu, Martin Henderson i Tejtum Voren Ngata.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Foks

Advertisement