Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Evo KOGA glumi DANICA RISTOVSKI u seriji ZAKOPANE TAJNE! LILA postaje NEGATIVAC?

„Zakopane tajne“ uskoro na TV Pink

Published

on

Danica Ristovski Zakopane Tajne

Danica Ristovski uz Miru Banjac bila je među prvim glumcima koji su jesenas uz Milicu Milšu i Žarka Jokanovića, nakon njihovog odlaska, napustili seriju „Igra sudbine„. Posle skoro 600 epizoda na njeno mesto u roli kočoperne tetka Lile došla je glumica Zlata Numanagić, dok je Danica rešila da se oprosti od Lile i karijeru nastavi u novom projektu. Kao što znamo, reč je o seriji „Zakopane tajne“ koju kao scenarista potpisuje Žarko Jokanović, a koja će se na TV Pink emitovati od marta.

Motivisani živopisnim karakterom Lile Karamatijević, učiteljice u penziji, zapitali smo se koga će Danica igrati u seriji „Zakopane tajne„, a tu misteriju rešio nam je Žarko Jokanović.

– Ovog puta Danica će dočarati sasvim drugačiji lik. Ona glumi, verovali ili ne potpukovnika u penziji, i biće veoma važan deo priče nove serije – otkrio je Jokanović, a budući da je Lila u prethodnoj seriji bila oslonac Ade Kanački, zanimalo nas je i to hoće li tu ulogu imati i u novoj seriji.

– Ne, ovde nema te bliskosti između naših likova kao što je to bio slučaj između Ade i Lile. Danicina junakinja u ovoj seriji ima svoju priču, kao što je slučaj sa svim likovima u seriji. Nijedan ne postoji da bi pratio priču drugog junaka, već zasebno deluje u okviru radnje – objasnila nam je Milica Milša, a ono što smo mi primetili tokom posete setu jeste to da je soba junakinje koju tumači Danica Ristovski smeštena na najprometnijoj poziciji u kući, te da potpukovnici Kosara sa vrata njene sobe neće promaći nijedno dešavanje u kući.

Tu, ipak, pronalazimo neku sličnost sa legendarnom Lilom Karamatijević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Prva PROMO

 

Continue Reading
Advertisement