Connect with us

Domaće serije

ŠOK! „Igra sudbine“ se ZAVRŠAVA? Evo još KOLIKO epizoda je ostalo do KRAJA! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Sledi haos!

Published

on

Igra sudbine Stevan Piale Luka Raco

Igra sudbine, kako prenosi Srpski Telegraf, navodeći informacije dobijene od izvora bliskog produkciji – puca po šavovima. Naime, nekada najpopularnija i najgledanija srpska serija poslednjih meseci prolazi kroz težak period. Kao rezultat toga, prema pisanju Telegrafa, gledaoci će uskoro morati da se oproste od svima omiljene serije. Istina, publika to, očigledno, i neže doživeti kao veliki šok, budući da se na forumima i društvenim mrežama u grupama posvećenim ovoj seriji, sve češće čuju apeli da se serija dostojanstveno privede kraju, kako ne bi dočekala neslavan završetak.

Produkcija je, izgleda, rešila da ispoštuje tu želju publike, te će se kako prenose mediji, serija emitovati do kraja juna, i sa konačnih 800 epizoda polako oprostiti od gledalaca i otići u istoriju kao najduža domaća serija.

Početak potonuća ovog gigantskog projekta koji je tokom tri godine držao tempo na listama gledanosti započeo je sa odlaskom bivšeg scenaiste serije Žarka Jokanovića. Njega je u stopu sledila Milica Milša, a sa njima je u novu seriju „Zakopane tajne“ koja će se od marta emitovati na TV Pink prešlo još 30 glumaca što je uticalo na dalje probleme u Igri sudbine.

Hoće li se serija Igra sudbine zaista završiti sa 800 epizoda i time izneveriti predviđeni plan o neverovatnih 2.000 epizoda koliko je produkcija najavljivala pre samo nekoliko meseci saznaćemo uskoro. Broj od 800 epizoda stoji i na zvaničnoj stranici serije „Igra sudbine“ na Vikipediji. Jun nije daleko…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić / Aleksandar Krstović za TV PRVA Promo

Izvor FILM i TV/ Srpski Telegraf

Advertisement