Connect with us

Domaće serije

ZAKOPANE TAJNE – EKSKLUZIVNO: Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE porodice DODER! (FOTO)

Premijerno na TV Pink u martu

Published

on

Zakopane tajne

Zakopane tajne nova je serija nastala iz pera Žarka Jokanovića, koja će se emitovati na TV Pink od marta, a publika već sa uzbuđenjem čeka povratak voljenih junaka na male ekrane. Prva klapa pala je u četvrtak 9. februara, a FILM i TV je tokom ekskluzivne posete veličanstvenom setu zabeležio i prve utiske sa lica mesta.

Imali smo priliku da čujemo nešto više o samoj radnji serije i da se kroz razgovor sa scenaristom i glavnim glumcima serije upoznamo sa junacima „Zakopanih tajni“, a sada vam donosimo i prve ekskluzivne fotografije porodice Doder – familije oko koje će se „vrteti“ sve intrige i zavrzlame nove serije Žarka Jokanovića, televizije Pink i producentske kuće „Double taurus“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs)

Serija prati život bogate  porodice Doder, u kojoj su na neverovatan način zakopane mnoge porodične tajne.

Misteriozna dizajnerka parfema Lala Doder, potomkinja stare ruske plemićke porodice Vigotski,  i njen opasni muž Balša Doder, tajkun sa razgranatim poslovima u građevinskoj industriji i poslovanjem na ivici zakona, okosnica su porodice, koja pod krovom njihove raskošne vile okuplja više generacija.

Najstariji sin Tadija je reditelj, oženjen je opasnom, modernom ženom Nikolinom, koja održava njihov brak podstičući njegov osećaj krivice zbog greha koji nije počinio. Nedavno su se vratili iz Praga gde je bio na master studijama. Srednji sin Jakov je inženjer mašinstva koji se bavi umetničkom fotografijom i ne želi da radi u očevoj firmi, dok svi misle da je čudak, o kome se gotovo ništa ne zna. On živi u nekom svom svetu kome niko nema pristup – sve  do dana kada svi sa zgražavanjem otkrivaju njegovu aferu sa jednom ženom, koja je sve šokirala i porodicu dovela u gotovo ratno stanje sa jednom drugom moćnom finansijskom imperijom. Najmlađa ćerka Dora je studentkinja medicine, pristojna i odgovorna devojka koja se iznenada nađe u vrtlogu između dva muškarca, koja su sušta suprotnost jedan drugom, ni ne sanjajući da je jedan od njih možda poslednji muškarac na svetu sa kojim bi smela da bude.

Balšina sestra Kosara je potpukovnik u penziji čiji muž je misteriozno stradao pre dvadeset godina i od tada ona živi sa njima, dok istovremeno u bogatoj vili žive i Lalina sestra Švrća, koja joj pomaže u poslu sa parfemima  i Brat Vanja, restaurator slika i ikona koji se upravo vratio iz Italije nakon mučnog razvoda sa svojom ženom. Njih dvoje je Lala, kao najstarija sestra, odgajala nakon nerazjašnjene smrti njihovih roditelja, koji su stradali u požaru pre više od trideset  godina.

Zakopane tajne

Takođe, Balša Doder ima i sina Gvozdena, iz prvog braka sa opakom vlasnicom butika Đurđom, koja je na sve spremna, kako bi svom sinu i snaji Fani, priprostoj frizerki – obezbedila primat u raspodeli porodičnog bogatstva.

Klupko neverovatnih događaja počinje da se odmotava kada se mladi reditelj Tadija u pozorištu iznenada sreće ne samo sa svojom bivšom devojkom, glumicom Anom Ljuboja, koja nikada nije odustala od njega, nego i sa misterioznom devojkom Verom, sa kojom se odranije zna i koja, bežeći od njega, pada pod kamion. Sudbina Vere Pepelčević, udate za dosta starijeg i beskrupuloznog advokata Svetozara Kučinara i cele njene porodice, postaće jedna od centralnih priča, koja će, zbog njenog greha iz mladosti – u paramparčad razbiti živote mnogih oko nje, jer je jedna tajna pretvorena u laž.

Istovremeno te večeri, na proslavi šezdesetog rođendana Balše Dodera, slavljenik dobija jezivu poruku sa dve informacije, koje će njegov život okrenuti naopačke. Sumnja da iza svega toga stoji njegov brat blizanac Bogdan, koji je nestao u nepoznatom pravcu nakon rođenja Balšine najmlađe ćerke.

ZAKOPANE TAJNE – sinopsis

Sva ova dešavanja dovode u neraskidivu vezu porodice Doder sa dve izuzetno siromašne porodice Pepelčević i Radičanin, koje i ne slute na koji način su jedna krojačica, jedan kamiondžija i jedan očajni udovac – povezani sa najbogatijim čovekom u zemlji. Sve to gledaćemo kroz prizmu najrazličitijih interesa i intriga, koje svoj vrhunac dobijaju u centru zbivanja dama iz visokog društva – u kozmetičkom salonu opasne Agate.

Istovremeno, jedna srednjoškolska ljubav iz prošlosti, sa tragičnim krajem, aktivira jednu majku osvetnicu koja neće odustati od svog paklenog nauma. I dok se porodica Doder bori sa zakopanim tajnama svoje prošlosti, nepoznata spisateljica o kojoj se ništa ne zna – objavila je roman „Ogoljeni“ u kojem se raskrinkava visoko društvo, ne štedeći ni Balšu Dodera i njegovu opasnu ljubavnicu Renatu. Paralelno sa tim pratićemo životnu borbu jednog dečaka, koji je rođen sa jednom opasnom bolešću, kao i mlade balerine koja je nakon saobraćajne nesreće prikovana za invalidska kolica. Takođe, do suza će vas nasmejati i porodica Macane Laudanović, novokomponovane gospođe iz visokog društva, kao i ansambl jednog urnebesnog pozorišta, na čelu sa ekscentričnom upravnicom Pavom Šibalić, urnebesnim rediteljem zvanim Čivava i prvakom pozorišta Romeom, koji nikada nije igrao tu ulogu a očajnički je želi.

U buri dešavanja, u kojima izdaja najbližih, poprima najdrastičnije razmere, Lala Doder će se herojskim potezima boriti za istinu, ali za pravo svoje dece na njihovu sopstvenu sreću i život neopterećen lancima prošlosti.

U seriji ZAKOPANE TAJNE glume: Milica Milša – Lala Doder Danilo Čelebić – Balša Doder Danica Ristovski – Kosara Doder Stefan Radonjić – Tadija Doder Marina Ćosić – Vera Pepelčević-Kučinar Stojan Đorđević – Jakov Doder Teodora Tomašev – Dora Doder Rok Radiša – Gvozden Doder Jovana Radosavljević – Nikolina Doder (Novaković) Snežana Jeremić – Fani Doder (Aladžić) Biljana Maletić Zaverla – Švrća (Zoja Vigotski) Miljan Prljeta – Vanja Vigotski Mira Banjac – Olga Obreški Gala Videnović – Đurđa Srdić-Doder Danina Jeftić – Renata Jaraković Bane Tomašević – Petar Hajduković Nada Macanković – Ana Ljuboja Srna Lango – Ranka Nikolić

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Arhiva PROMO/ Ivana Karić

 

Advertisement