Connect with us

Serije

„FBI: NAJTRAŽENIJI“: Četvrta sezona serije na kanalu FOX CRIME

Upoznajte novog šefa – Remija Skota, u utorak, 14. februara, od 22.00

Published

on

FBI: Najtraženiji

Od Dika Vulfa, dobitnika nagrade Emi, i ekipe zaslužne za serijale „FBI“ i „Red i zakon“, na kanalu FOX CRIME od večeras premijerno počinje da se emituje četvrta sezona akcionog trilera „FBI: Najtraženiji“ (utorkom u 22.00).

Reč je o drami koja prati elitnu jedinicu agenata čiji je zadatak da uhvate najtraženije kriminalce na poternicama FBI-ja. Kroz novih 12 epizoda vodi nas specijalni agent Remi Skot kog tumači Dilan Makdermot, a koji je u glavnoj ulozi zamenio Džulijana Makmana (igrao agenta Džesija Lakrou). Remi je karijeru započeo u njujorškoj kancelariji FBI-ja, a potom napredovao u Filadelfiji i Las Vegasu. Deo ekipe je i specijalna agentkinja Šeril Barns (Roksi Sternberg), bivša detektivka u njujorškoj policiji i stručnjakinja za forenziku. Tu je i specijalna agentkinja Hana Gibson (Kiša Kasl Hjuz), nadarena stručnjakinja za računare, koju krase oštar um i neverovatne veštine za tastaturom. Specijalna agentkinja Kristin Gejns (Aleksa Davalos) bivša je članica mornarice koja je postala zvezda kancelarije u Majamiju zbog svoje predanosti u rešavanju zastarelih slučajeva.

U 4. sezoni serija ima još jedno pojačanje. Reč je o Reju Kenonu (Edvin Hodž), nekadašnjem policajcu iz Nju Orleansa, a kasnije agentu za nasilne zločine. Rej je, prateći korake svog penzionisanog oca, koji je takođe bio agent FBI-ja, završio kao najbolji student svoje klase u Kvantiku i tako postao član tima Remija Skota.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement