Connect with us

Bioskop

INDIGO KRISTAL Pogledajte PRVI TREJLER za film Miodraga Radonjića! Evo KADA je PREMIJERA! (VIDEO)

U glavnim ulogama Miodrag Radonjić, Nina Janković, Pavle Mensur i Denis Murić

Published

on

Indigo Kristal

Tačno godinu dana od kada je pala prva klapa, pred publiku stiže prvi trejler za film „Indigo kristal“, čija je velika beogradska premijera zakazana za 7. mart u MTS dvorani. Socijalnu dramu čija se radnja dešava u četiri dana, režirao je mladi reditelj Luka Mihailović kome je ovo debitantski film, a glavne uloge poverene su Miodragu Radonjiću, Nini Janković, Denisu Muriću i Pavlu Mensuru.

Radnja filma smeštena je u Šapcu, gde pratimo tridesetogodišnjeg Vuka, koji izlazi iz zatvora na uslovnu slobodu nakon što je odležao osam godina. Uz pretnju da se vraća u zatvor ako napravi i najsitnije delo, Vuk počinje svoj proces asimilacije u društvo, međutim konstantno ulazi u situacije koje aludiraju na stari život. Njegov lični krik za pomoć, ujedno je i simbolični generacijski krik za razumevanjem i pokušajem da se vrate na pravi put.

Ovo je pre svega generacijski film koji se bavi kolektivnim odnosima u vremenu u kom živimo. Glavni lik ovog filma je kolektiv – sistem vrednosti u kome živimo. Izbor da se snima “ansambl film” je potreba da se zabeleži svedočanstvo vremena kome pripadamo – naveo je glavni glumac i producent Miodrag Radonjić.

Kompleksan, ali veoma savremen tekst napisao je reditelj Luka Mihailović, a kao producenti ceo projekat su podržali Miodrag Radonjić i Miloš Avramović, odnosno producentske kuće Arhangel Studios, Režim, kao i RTS.

U ostalim ulogama gledaćemo i Miloša Petrovića Trojpeca, Miloša Đurovića, Mateju Popovića, Goricu Popović i Milana Čučilovića, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

Film „Indigo kristal“ nakon beogradske premijere očekuje poseta i drugim gradovima u Srbiji, a u redovnom bioskopskom repertoaru će se naći od 9. marta širom zemlje i regiona. Distribucija filma radiće distributerska kića Art Vista.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Vladimir Milivojević Boogie / Promo

Continue Reading
Advertisement