Connect with us

Domaće serije

ZAKOPANE TAJNE: ŠOK! U seriji IGRA SUDBINE bio je ADIN najveći NEPRIJATELJ, a sada joj GLUMI SINA! Evo o KOME je REČ!

Ovome se NIKO nije NADAO!

Published

on

Zakopane tajne

Zakopane tajne nova je domaća serija koju kao scenarista potpisuje Žarko Jokanović, a u kojoj jednu od glavnih uloga igra glumica Milica Milša. Iako je duže od tri godine kao Ada Kanački, bila jedna od najvoljenijih TV junakinja MIlica Milša spremna je da karijeru nastavi na TV Pink od marta u roli dizajnerke parfema Lole Doder.

To da je veliki broj glumaca iz serije „Igra sudbine“ prešao u novu seriju nije tajna, ali je zanimljivo da je jedan od glumaca koji je u „Igri sudbine“ tumačio Adinog velikog neprijatelja, sada u u ulozi njenog sina.

Reč je o glumcu Stojanu Đorđeviću koji je, kao što znamo u „Igri sudbine“ tumačio lik Vida Zalada, navodno vanbračnog sina Boška Kanačkog (kasnije se ipak ispostavilo da im je otac Cole), koji je sa sestrom po dolasku iz Amerike bio spreman na sve da se domogne bogatstva porodice Kanački. Iako je kasnije Vid ublažio svoj antagonizam ka Kanačkima, njegova podeljenost u borbi dobra i zla održala se do kraja Vidovog učešća u seriji, te se uvek očekivalo da će na kraju Vid zaista promeniti stranu.

Zbog svega ovoga, biće veoma zanimljivo sada gledati Stojana Đorđevića u roli sina Lale Doder koju igra Milica Milša.

Stojanov lik zove se Jakov. On je srednji sin, inženjer je mašinstva koji se bavi umetničkom fotografijom i ne želi da radi u očevoj firmi, dok svi misle da je čudak, o kome se gotovo ništa ne zna. On živi u nekom svom svetu kome niko nema pristup – sve  do dana kada svi sa zgražavanjem otkrivaju njegovu aferu sa jednom ženom, koja je sve šokirala i porodicu dovela u gotovo ratno stanje sa jednom drugom moćnom finansijskom imperijom.

U seriji ZAKOPANE TAJNE glume: Milica Milša – Lala Doder Danilo Čelebić – Balša Doder Danica Ristovski – Kosara Doder Stefan Radonjić – Tadija Doder Marina Ćosić – Vera Pepelčević-Kučinar Stojan Đorđević – Jakov Doder Teodora Tomašev – Dora Doder Rok Radiša – Gvozden Doder Jovana Radosavljević – Nikolina Doder (Novaković) Snežana Jeremić – Fani Doder (Aladžić) Biljana Maletić Zaverla – Švrća (Zoja Vigotski) Miljan Prljeta – Vanja Vigotski Mira Banjac – Olga Obreški Gala Videnović – Đurđa Srdić-Doder Danina Jeftić – Renata Jaraković Bane Tomašević – Petar Hajduković Nada Macanković – Ana Ljuboja Srna Lango – Ranka Nikolić

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić

Advertisement