Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 14. epizoda: Zašto Vera beži od Tadije? Evo ŠTA se krije iza SVEGA!

U sredu, 5. aprila na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 14. epizoda

Zakopane tajne 14. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i u sredu, 5. aprila od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon što joj je Andrija Besni priznao svoja osećanja, Dora se žali najboljoj drugarici na Damira. Međutim, drugarica je ubeđuje da preteruje. Da li će Dorino srce pripasti Andriji ili Damiru?

Glorija je uznemirena kada vidi fotografiju na kojoj su Ivona i Jakov na ljubavnom sastanku. Da li će uspeti da sakrije ljubomoru?

Kosta ubeđuje Nikolinu da moraju da ubrzaju stvari kada je o njihovoj osveti reč i da što pre mora da razgovara sa Balšom. Da li će Nikolina i Kosta uspeti u osveti?

Posle angažovanja privatnog detektiva zbog sumnje da je Đurđa odgovorna za požar u kom je izgorela Gvozdenova kuća, on od Lale i Eme traži da urade Đurđin psihološki profil. Da li će u tome uspeti?

Tadija ne prestaje da Ogiju priča o Veri i želi po svaku cenu da sazna zbog čega beži od njega. Šta se krije iza Tadijinih namera?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement