Connect with us

Sadržaj epizoda

Južni vetar Na granici 1. epizoda: MARAŠ sprema OSVETU za Crvenog, ali je ODLAŽE! Evo i ZAŠTO! (VIDEO)

U subotu, 25. januara, od 20.05 na RTS 1

Published

on

Juzni-vetar-Na-granici-1-epizoda

Južni vetar Na granici 1. epizoda: U subotu, 25. januara, na programu RTS 1, sa početkom od 20.05 časova, premijerno se prikazuje prva epizoda nove sezone uzbudljive kriminalističke serije “Južni vetar, na granici”.

U prvoj epizodi serije “Južni vetar, na granici” poruku koju mu je Crveni poslao, ubivši njegovog brata Nenada, Maraš je u potpunosti razumeo.

Svestan da se trenutak konačnog obračuna približava i želi da ga što više odloži ne bi li za sebe i svoje ljude obezbedio što bolju poziciju.

Dok Baća nadgleda još jednu “južnoameričku isporuku”, Maraš bez pogovora izvršava naređenje Crvenog i kreće na put uprkos jasnom riziku zadatka na koji ga šalje…

Seriju su, u koprodukciji sa Radio-televizijom Srbije i Telekomom, realizovale produkcije “Režim” i “Archangel Digital Studios”, uz saradnju sa producentskim kućama “Film District”, “Archangel Studios”, “Telefilm” iz Hrvatske, “A-Lab” iz Italije, kao i podršku partnera “Mediaslovo” i “Okko”.

Uloge tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Jovana Stojiljković, Oksana Akinšina, Aleksej Guskov, Vilijam Boldvin, Erik Roberts, Mladen Sovilj, Tamara Krcunović, Radovan Vujović, Aleksandar Gligorić, Milica Gojković, Andrija Kuzmanović, Stefan Kapičić, Miloš Samolov, Marko Janketić, Leon Lučev, Paskvale Espozito, Astrit Kabaši, Miodrag Krstović, Izudin Bajrović, Ivan Đorđević Džudi… i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement