Connect with us

Sadržaj epizoda

Ubice mog oca 6. sezona 3. epizoda: Aleksandar ODBIJA da uzima LEKOVE! Evo i ZAŠTO

U subotu, 25. februara, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Ubice-mog-oca-6-sezona-3-epizoda

Ubice mog oca 6. sezona 3. epizoda: Tokom obračuna sa Ramadanom, Aleksandar gađa Curnaja, ali mu Žeravica govori da ga ostavi živog. Zauzvrat, Marjanović je obećao da će uraditi šta god od njega traže.

Lav nastavlja da traži novac od svoje majke. Zabrinuta je za njegovu sestru Jovanu, jer misli da joj je uzela nestalu ogrlicu. Sava je zaključio da je umešan jedan izvršilac i da nije profesionalac.

Mirko traži da dovedu Nenada kako bi mu uzeli otiske prstiju i stopala i detaljnije ga ispitali. Jelena se posle odmora vratila na posao i tu zatekla Radu koja se vratila na posao da pomogne Savi.

Dunja priča Mirku šta je čula od Aleksandrovog lekara. Aleksandrar još nije raspoložen za razgovor sa lekarom. Lekar mu pokazuje svesku na kojoj piše “Dunja i Mirko misle na tebe!”.

Sve o Nenadu policija pokušava da sazna od njegovog bivšeg šefa. Lavova majka upoznaje njegovog druga Coleta i saznaje da je sve vreme lagao da je vreme provodio vreme učeći kod njega.

Marjanović posećuje Obradovićku da traži pomoć. Curnaj i Ramadan se sastaju sa Hanom. Posle poruke koju je pročitao u ordinaciji, Aleksandar odlučuje da više ne uzima lekove i umesto toga prosipa lek po podu.

Uzbudljivi scenario, koji pokazuje kako se ovaj opasan porok razvija od zabave do opasnosti i po sam život, potpisuje Nataša Drakulić koja je zajedno sa Predragom Gagom Antonijevićem i kreator serije.

Poznatoj glumačkoj ekipi koju čine Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćanski, Ivana Dudić i drugi, u novoj sezoni se pridružuju i Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović i Ivan Jeftović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Wikipedia

Advertisement