Connect with us

FILM

„KRALJ KOMEDIJE“: Komedija na kanalu TV 1000

U petak, 03. marta, od 18.50

Published

on

Kralj komedije

U filmu „Kralj komedije“ koji je na kanalu TV 1000 (petak, od 18.50), gledaćete Ruperta Papkina koji je pasionirani, ali neuspešan komičar, koji bi najviše od svega želeo da bude slavan. Da bi ovo postigao, on prati i kidnapuje svog idola kako bi zauzeo njegovo mesto.

Mladi komičar u želji da se probije u svetu komedija nakon uzastopnog odbijanja od strane poznatog komičara odluči se na pomalo drastičan korak. Naime on uz pomoć prijateljice odluči oteti poznatog stand up komičara kako bi ga napokon uspeo prisiliti da pogleda njegov nastup.

Džeri Lengford je popularni stendap komičar, koji je jednostavno opsednut publikom. Tako ga je nakon snimanja još jedne emisije dočekala gomila obožavatelja ispred studija. Među njima je i otkačena Maša, koja uspeva da sedne na zadnje sedište svog automobila. Rupert Pupkin, ekscentrični tridesetpetogodišnjak, ponudio je Džeriju pomoć sa svojom devojkom i ušao s njim u auto. U vožnji mu objašnjava da je i on talentovan komičar i da bi Džeri mogao da ga ugosti u studiju kao uslugu.

Lengford obećava da će ga pozvati, ali samo da bi se rešio upornog i agresivnog mladića. Rupert dolazi u njegov studio već sledećeg dana, insistirajući da ga primi. Njegova sekretarica traži od Ruperta snimak njegovog nastupa i on je odlučan da ga obezbedi. Sledeće dane provodi u podrumu porodične kuće, gde živi sa majkom, vežbajući svoj nastup u kartonskoj replici ateljea. Ali posle nekoliko dana prepucavanja, shvata da ga Lengford namerno ignoriše i uz pomoć Maše odlučuje da ga kidnapuje i tako ga natera da mu pruži šansu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement