Connect with us

FILM

„28 DANA“: Sandra Bulok u komediji na kanalu FOX LIFE

U subotu, 04. marta, od 20.00

Published

on

28 dana

U komediji „28 dana“ koja je na kanalu FOX LIFE (subota, od 20.00), Sandra Bulok glumi uspešnu njujoršku književnicu, koja živi veoma brzo i omiljeno je lice na svakoj zabavi.

U ovakvom uzbudljivom životu, od cupkanja po klubovima preko pijuckanja u baru do lečenja mamurluka, verno je prati njen neodoljivi i vickasti dečko, Džasper (Dominic West).

Za njih svakodnevni život predstavlja samo još jedan podvig neobuzdanosti, sve do venčanja Gven-ine sestre na kome se Gven opija, vozi u pijanom stanju i biva osuđena na 28 dana rehabilitacionog centra.

Tamo će se Gven susresti sa jedinstvenim pravilima (kao što je zabrana upotrebe mobilnih telefona) i rituala (kao što su molitve u vidu pevanja) i upoznati niz interesantnih ljudi koji su na rehabilitaciji.

U početku puna prezrenja prema ostalim pacijentima, Gven je rešena da ih drži na distanci. Depresivna i na kraju nerava, ona upoznaje upravnika centra, Kornel-a (Steve Buscemi), koji polako razbija njene dobro ugrađene odbrambene sisteme, i primorava je da bolje preispita ko je ona u stvari.

Konačno, uz smeh i u pratnji novih drugara iz centra, Gven će se osloboditi cinizma i povratiti veru u sopstveni život i u to da on može biti zabavan, čak i ako si potpuno trezan.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement