Connect with us

Domaće serije

OTKRIVENO! Evo kada ZAKOPANE TAJNE stižu na TV PINK! I u KOM TERMINU će se emitovati!

Uskoro nova domaća serija!

Published

on

Zakopane tajne

Zakopane tajne nova serija scenariste Žarka Jokanovića konačno stiže na male ekrane.

Otkako je počelo snimanje nove serije Žarka Jokanovića, „Zakopane tajne“, ceo region zanima samo jedno: kada će serija početi sa emitovanjem? I čekanju je došao kraj! Serija „Zakopane tajne“ počeće sa emitovanjem 20. marta i to u prime time terminu: svakog radnog dana u 21 čas na najgledanijoj komercijalnoj televiziji Pink.

Već 29 godina TV Pink je na liderskoj poziciji među komericijalnim televizijama u Srbiji jer prati svetske trendove i potrebe gledalaca. Osluškujući potrebe milionskog auditorijuma i njihove želje, na televiziji Pink planirano je prikazivanje kvalitetnog igranog programa, a prvi u nizu velikih projekata je upravo serija „Zakopane tajne“.

Scenario serije „Zakopane tajne” potpisuje Žarko Jokanović, iskusni scenarista koji iza sebe ima neke od najgledanijih serija u Srbiji i regionu, a za režiju su zaduženi Vladimir Aleksić i Predrag Marković. Autori koji su osvojili gledaoce, fantastična glumačka podela, visokobudžetna scenografija i intrigantna priča – samo su neki od aduta serije „Zakopane tajne“, koju će publika širom regiona gledati od 20. marta u 21 čas na televiziji Pink.

Serija „Zakopane tajne“ je kombinacija TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova, koja u sebi spaja različite žanrove: od vrtloga ljubavi i strasti, izrazitih dramskih momenata, do krimi-zapleta, misterija i humora. Pored uzbudljive priče sa mnogo šokantnih obrta i iznenađenja, u ovoj seriji pratimo psihologiju likova, čiji se životi dramatično menjaju…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Jelena Simonović

Advertisement