Connect with us

Domaće serije

Završeno snimanje druge sezone serije AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA! Evo i KADA je PREMIJERA!

Uroš i Vesna spremni za nove izazove!

Published

on

Azbuka našeg života

Azbuka našeg života – Snimanjem jedne od scena ključnih za rasplet priče, u Beogradu je završeno snimanje druge sezone igrane televizijske serije „Azbuka našeg života“, kreatorke i rediteljke Jelene Bajić Jočić, koja je realizovana u saradnji produkcijske kuće Contrast Studios i Telekoma Srbija.

Azbuka našeg života

Nakon velikog uspeha prvih deset epizoda, čija je priča zasnovana na motivima romana Mirjane Bobić Mojsilović, ovaj popularni TV projekat dobija svoj nastavak. Ipak, nove epizode serije izlaze iz okvira knjiga. Likovi nastavljaju svoje živote dalje, sudbinski točak se kotrlja u novim nepoznatim smerovima. U nastavku priče, u živote glavnih likova vraćamo se nekoliko meseci kasnije.

Azbuka našeg života

U središtu su i dalje Vesna i Uroš Popović, čiji se putevi naizgled razilaze: dok Uroš sa Anom gradi novi život, Vesna nastavlja sama i donosi odluku da se posveti sebi i svom poslu, pronalazeći radost i svoju svrhu u tome. Iznenada, i jedno i drugo se suočavaju sa okolnostima koje će trajno uzdrmati ovaj novonastali životni balans – Urošu preti poslovni krah, a Vesna započinje intimnu vezu sa muškarcem koji će je potpuno zaludeti. Uporedo sa njihovim, plete se i niz paralelnih priča i epizoda koje će gledaocima doneti sve što je svojstveno ovoj modernoj bajci – životne trenutke pune iskrene emocije, uz preplitanje pitkog, inteligentnog humora i teških dramskih momenata. Ono što će biti iznenađenje jesu trenuci zapleta u vidu napetog trilera, u kojima će sudbine likova visiti o koncu.

Azbuka našeg života

Kao i do sada, serija AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA baviće se savremenim društvom i preispitivanjem sistema vrednosti unutar tog bajkovitog privida o savršenim životima. U novoj sezoni biće dotaknute mnoge životne teme, društveno odgovorna pitanja o kojima se vrlo malo govori, a koja čine našu svakodnevicu.

Azbuka našeg života

– Nakon 74 snimajuća dana, snimanje druge sezone serije „Azbuka našeg života“ je završeno. Kad se osvrnem na prethodnih nekoliko meseci, mogu da kažem da sam vrlo zadovoljna kako je proteklo snimanje, kao i materijalom koji smo dobili. Ono što me posebno čini srećnom je činjenica da je za sve to vreme radost stvaranja bila velika i svakodnevna jer radimo ono što volimo i ono u šta verujemo. Zaista, ceo tim i ja verujemo da će ova sezona Azbuke doneti mnogo radosti i uzbuđenja gledaocima. Na krilima te pozitivne energije, sa zadovoljstvom ovih dana započinjemo proces postprodukcije – montaže i obrade, kako bismo na jesen i zimu ove godine svi zajedno uživali u novim situacijama, iskušenjima i izazovima koje će život staviti pred naše, publici dobro poznate junake. Naravno, biće tu i novih likova. Zapravo, priča je dosta proširena i produbljena, upletena na jedan uzbudljiv i zanimljiv način i ja zaista verujem da smo napravili nešto veoma lepo – istakla je Jelena Bajić Jočić.

Azbuka našeg života

Prvu sezonu AZBUKE sjajno je iznela pažljivo birana glumačka ekipa u kojoj smo gledali mnoga poznata lica, ali i otkrili neka potpuno nova. Uživali smo u glumačkim bravurama Aleksandre Janković i Jadrana Malkoviča, zatim Nebojše Milovanovića, Isidore Simijonović, Anđelke Prpić. Tu su bili i Radoš Bajić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić, Miona Marković, Jovana Stipić, Tihomir Stanić, Katarina Gojković, Milena Pavlović, Đorđe Mišina, Iva Štrljić i drugi. U nastavku priče, ovoj sjajnoj glumačkoj ekipi pridružiće se zvučna imena domaće glumačke scene, najpre popularni glumac Radivoje Raša Bukvić, koga ćemo gledati u glavnoj muškoj ulozi druge sezone. Upečatljive role odigraće i Aleksandar Srećković, Milan Kalinić, Slaviša Čurović, Jelena Mur, Vladan Dujović, Vanja Ejdus, kao i američka glumica srpskog porekla Ana Alexander i drugi.

Azbuka našeg života

Snimanje druge sezone TV serije „Azbuka našeg života“, započeto u jednom od najluksuznijih hotelskih kompleksa na jadranskoj obali, realizovano je većim delom u elitnim beogradskim kvartovima, najuglednijim prestoničkim hotelima, stambeno-poslovnim kompleksima, ugostiteljskim objektima i drugim prestižnim i atraktivnim lokacijama po kojima je srpska prestonica nadaleko čuvena i prepoznatljiva.

Novih jedanaest epizoda TV serije „Azbuka našeg života“ biće premijerno prikazano ove jeseni na kanalu Superstar.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Contrast Studios

Advertisement