Connect with us

FILM

„SUDBINA U NJENIM RUKAMA“: Drama na kanalu FOX LIFE

U petak, 17. marta, od 21.00

Published

on

Sudbina u njenim rukama

U ovoj biografskoj drami „Sudbina u njenim rukama“ koja je na kanalu FOX LIFE (petak, od 21.00), gledaćete kako venecijanska kurtizana postaje junak u svom gradu, ali kasnije postaje i meta inkvizicije, zbog veštičarenja.

Godina 1583. u Veneciji, svetskoj prestolnici hedonizma, veza Veronike Franko sa mladim i zgodnim Markom Venierom dovedena je na stranputicu. Marko voli Veroniku, ali njena majka Paola je presiromašna da bi mogla platiti miraz dostojan Markove bogate i politički uticajne porodice.

Kada se Marko iz političkih razloga oženi drugom ženom, Veronika ne samo što odbija da sa njim nastavi vezu, nego odlučuje da mu se osveti. Na majčin nagovor, koja se i sama svojevremeno bavila tim poslom, odlučuje da postane kurtizana i uskoro postaje miljenica venecijanske elite. Njena draž je, pored fizičkog izgleda i to što je načitana i obdarena pesničkim talentom. Nakon što je njene usluge u ratu s Turcima iskoristila i venecijanska diplomatija, Veronika se nalazi na vrhuncu moći. Ali kada Veneciju pogodi kuga, inkvizicija je optužuje za veštičarenje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement