Connect with us

FILM

“BURLESKA”: Šer u mjuziklu na kanalu FOX LIFE

U subotu, 25. marta, od 20.00

Published

on

Burleska

U ovom mjuziklu „Burleska“ koji je na kanalu Fox Life (subota, od 20.00), gledaćete kako devojka iz malog grada konačno ostvaruje sve svoje snove.

Najbolji dani Burlesque Loungea su odavno prošli. Njegova vlasnica, ujedno plesačica u penziji Tess (dobitnica nagrade Oscar, Šer) zadnjim atomima snage bori se kako bi ga održala u životu, suočavajući se s morem finansijskih i umetničkih izazova. Uz lične problem samih izvođača tu je i pretnja otkupa Loungea od strane uglednih i bogatih biznismena koji bi se vrlo rado, čim pre, dokopali atraktivne lokacije na kojoj je smešten.

Tu na scenu stupa Ali (popularna pevačica – Christina Aguilera), devojka iz malog gradića u državi Iowi čiji će se život uskoro dramatično promeniti. Tess je unajmljuje kao konobaricu u Loungeu i Ali na taj način pobegne svojoj mračnoj prošlosti i vrlo brzo se zaljubi u burleskni život. Uz potporu novo stečenih prijatelja, Ali će ispuniti svoj san i početi da nastupa na pozornici. Međutim, stvari će se uskoro dramatično promeniti kada njen prekrasan glas počne odjekivati Loungeom i ona sama postane glavna atrakcija u gradu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement