Connect with us

Emisije

„POMOĆ NA PUTU“: Maraton u okviru KLUBA EXPLORE

Prva sezona, u subotu, 01. aprila, od 13.10-20.00 (osam epizoda)

Published

on

Pomoć na putu

U okviru Kluba Explore (13.10-20.00) gledaćete maraton serijala „Pomoć na putu“ gde vas vodimo u svet firmi koje se bave prevozom velikih vozila i predstavljamo vam ogromne kamione za vuču i podizanje najvećih i najtežih mašina na putevima.

U epizodi pod nazivom „Ratna zona“ novajlija Soni suočava se sa najvećim izazovom kada se na auto-putu nagomilava čak četrdeset automobila. Veteran Ber je na visini zadatka kada jaka oluja prouzrokuje sudar više automobila na putu.

U epizodi pod nazivom „Šok i strahopoštovanje“ gledaćete kako su čak i veterani zabezeknuti kolapsom na putu, a na Kevinu je zadatak da ponovo osbosobi ovu saobraćajnicu.

U epizodi pod nazivom „Sve oko nas“ gledaćete kada se kamion kurirske službe prevrće, Džejms i Baba moraju da reše problem. Usled oštre oluje, Abramov vozač Mark zatiče se u sred mesta sudara na putu 401.

U epizodi „Sve je moguće“ gledaćete kada se vozilo zakucava u zgradu, Džejms i Baba moraju da ga izvuku, a da ne oštete konstrukciju. Problemi se samo nižu kada se vozilo zabija duboko u blato.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement