Connect with us

Serije

„DOBRE DEVOJKE“: Premijera 4. sezone serije na kanalu FOX LIFE

Pranje para, u ponedeljak, 03. aprila, od 00.00

Published

on

Dobre devojke

Od izvršne producentkinje Džene Bans („Uvod u anatomiju“, „Skandal“) stiže nam četvrta sezona serije „Dobre devojke“ (Fox Life, od 00.00).

Radnja novih 16 epizoda započinje nedugo nakon događaja iz finala prethodnog ciklusa. Napetost raste nakon što je Lusino telo otkriveno na groblju. Očajnički želeći da pokrene novi sistem za pranje novca, Bet (Kristina Hendriks) traži od Dina (Metju Lilard) da pokrenu novi zajednički posao sa hidromasažnim kadama. Naravno, bez ikakvih dozvola i licenci kako bi isključili Rija (Meni Montana) iz posla. Da bi im se ovaj plan ostvario oni podmićuju građevinskog inspektora da previdi kršenje propisa.

U međuvremenu, nakon što je u školi primećeno da se njihov sin Hari neprikladno ponaša, Rubi (Reta) i Sten (Reno Ulison) razmatraju odluku da ga testiraju na ADHD (sindrom poremećaja pažnje). Kako stvari počinju da se razvijaju u poslu sa đakuzijima, Din dobija novog velikog klijenta. To, nažalost, dovodi do njegovog hapšenja zbog Betinih zločina. U međuvremenu, Rubi i Sten su primorani da oživljavaju sećanja na porodicu koja je darovala život Sari. Takođe, Eni (Mej Vitman) daje sve od sebe da se uklopi sa roditeljima Benovih bogatih prijatelja na tihoj aukciji u dobrotvorne svrhe…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement