Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 17. epizoda: Đurđa je spremna za NOVI POTEZ! Evo KAKO će UNIŠTITI Dodere!

U ponedeljak, 10. aprila od 21.00

Published

on

Zakopane tajne 17. epizoda (3)

Zakopane tajne 17. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u ponedeljak 10. aprila od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Gvozden zove Đurđu i prenosi joj da se nešto čudno događa u vili Doder, da ne zna šta da radi i kako da se postavi i usput traži njene instrukcije za dalje. Koji će biti sledeći Đurđin potez?

Kosara iza leđa cele porodice Doder ubeđuje Damira da je vreme da sa roditeljima dođe i isprosi Doru. Kako će Doderovi reagovati na ovaj Kosarin dogovor?

Zdravko ubeđuje Andriju da treba da ostavi i zaboravi Doru, ali Andrija ne razume zbog čega. Šta Zdravko krije o odnosu sa Doderovima?

Ubavka nastavlja sa napadima na Veru – ovog puta problem je što prema njenom mišljenju Vera dovodi „seljake“ u njihovu kuću, i usput joj preti Svetozarom. Da li će Ubavka napraviti još jedan problem između Vere i Svetozara?

Vanja odlazi na seansu kod Eme i počinje da joj otvara dušu o izdaji koju je dožiovao od bivše žene, a nakon pitanja sa kim mu je žena to uradila, Ema dolazi do šokantnog saznanja! Koju tajnu krije Vanja?

Ljubica i Jela tokom razgovora spominju momka iz Beča koji je izvršio samoubistvo pre nego što se Viktor rodio. Šta se krije iza ovog razgovora?

Videvši da mu je brat u lošem stanju, Tadija dolazi kod Ivonine drugarice Tine u želji da razgovara sa Ivonom i promeni joj mišljenje o Jakovu. Međutim, Tina mu govori da je gotovo sigurna da Ivona ne želi da vidi nikoga ko se preziva Doder. Da li će Tadija uspeti da razgovara sa Ivonom?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement