Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 17. epizoda: Ubavka je smislila novu pakost za Veru! Evo i KOJU!

U ponedeljak, 10. aprila na TV Pink od 21.00

Published

on

Zakopane tajne 17. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u ponedeljak 10. aprila od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Ubavka nastavlja sa napadima na Veru – ovog puta problem je što prema njenom mišljenju Vera dovodi „seljake“ u njihovu kuću, i usput joj preti Svetozarom. Da li će Ubavka napraviti još jedan problem između Vere i Svetozara?

Vanja odlazi na seansu kod Eme i počinje da joj otvara dušu o izdaji koju je dožiovao od bivše žene, a nakon pitanja sa kim mu je žena to uradila, Ema dolazi do šokantnog saznanja! Koju tajnu krije Vanja?

Ljubica i Jela tokom razgovora spominju momka iz Beča koji je izvršio samoubistvo pre nego što se Viktor rodio. Šta se krije iza ovog razgovora?

Videvši da mu je brat u lošem stanju, Tadija dolazi kod Ivonine drugarice Tine u želji da razgovara sa Ivonom i promeni joj mišljenje o Jakovu. Međutim, Tina mu govori da je gotovo sigurna da Ivona ne želi da vidi nikoga ko se preziva Doder. Da li će Tadija uspeti da razgovara sa Ivonom?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement