Connect with us

FILM

„ČISTA SREĆA“: Romantika na kanalu FOX MOVIES

U nedelju, 09. aprila, od 19.45

Published

on

Čista sreća

Rodi me majko srećnog, pa me baci gde hoćeš, jedna je od varijanti divnih srpskih izreka, kojoj je baš mesto ovde, u najavi za film „Čista sreća“ koji se emituje na kanalu Fox Movies u nedelju 09. aprila od 19.45.

Omiljeni žanr brojnih filmofila, romantična komedija, ovoga puta u režiji Donalda Petrija, na TV ekran nam donosi dogodovštine Ešli Olbrajt (Lindzi Lohan) i Džejka Hardina (Kris Pajn, vlasnik jedne nominacije za Emi nagradu), koji su potpune suprotnosti. Ešli živi na Menhetnu i smatra da je najsrećnija žena na svetu.

A što i da ne misli tako kada joj sve ide na ruku – ima fantastičan posao u prestižnoj firmi koja se bavi odnosima sa javnošću, od kog dobro zarađuje, a koliko je ova srećnica talična govori podatak da čak ni u Njujorku, gradu poznatom po nenormalnim gužvama, nikada ne mora da čeka taksi. S druge strane, Džejk je magnet za sve što je negativno.

Prati ga loša sreća, a njegovo nebo je uvek tmurno. Putevi ova dva različita kraja istog magneta će se ukrstiti kada se Ešli ukaže prilika da osmisli bal pod maskama u centru Menhetna za diskografskog magnata Dejmona Filipsa (Fejzon Lav). Oni će se sresti na podijumu za igru, kada se stvari za oboje iz korena menjaju…

Režiju potpisuje Donald Petri, a uloge igraju: Lindzi Lohan, Kris Pajn, Misi Pajl, Fejzon Lav, Bri Tarner, Mekenzi Vega, Tom Flečer, Karlos Pons, Deni Džons.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement