Connect with us

Serije

„DOBRI DOKTOR“: Premijera treće sezone na kanalu FOX LIFE

Ljubavni izazovi hirurga Šona, u ponedeljak, 10. aprila, od 13.50

Published

on

Dobri doktor

Šon Marfi, mladi hirurg i autistični genije, vraća nam se u trećoj sezoni hit serije „Dobri doktor“, čijih ćemo 20 epizoda pratiti na kanalu Fox Life u 13.50. Sa Šonovom  životnom pričom do sada smo se već dobro upoznali. Za one koji seriju nisu pratili od početka, evo sažetka.

Kada se mladi hirurg, koji zbog svog problema sa autizmom svet posmatra iz drugačije perspektive, preseli iz rodnog Vajominga u San Hose kako bi radio u tamošnjoj prestižnoj bolnici njegov život se menja iz korena. Ali i život onih sa kojima dolazi u kontakt.

Pred gledaocima je izuzetno topla serija, bogata emocijama, ali dramom, jer je svaki slučaj kojim se Šon Marfi bavi na svoj specifičan način – stvar života i smrti. Glavni glumac, Fredi Hajmor, nominovan je za prestižnu nagradu Zlatni globus za ulogu mladog hirurga, a ova medicinska drama zasnovana je na istoimenoj nagrađivanoj južnokorejskoj seriji.

Treća sezona počinje sa prvim ljubavnim sastankom doktora Šona i lepe Karli. Nažalost, dobri doktor stiče utisak da je njihova večera bila fijasko, pa odlučuje da svoje frustracije izleči na hirurškom stolu. Međutim, jedna greška vodi u sledeću. Hoće li novopečena mlada koju operiše preživeti njegov prilično smeo i radikalan zahvat?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement