Connect with us

Serije

„MILION MALIH STVARI“: Poslednja sezona serije na kanalu FOX LIFE

Da li prijateljstvo traje večno? U sredu, 12. aprila, od 22.00

Published

on

Milion malih stvari

Kažu da prijateljstvo nije jedna velika stvar, nego da ga čini mnoštvo sitnica, a tu teoriju već pet sezona u seriji „Milion malih stvari“, čiji poslednji ciklus gledamo sredom na kanalu Fox Life u 21.00, dokazuje grupa prijatelja iz Bostona koji su se zbližili pod neočekivanim okolnostima.

Neki su uspešni, a neki se muče u poslovnim i privatnim aspektima života, ali ono što je svima zajedničko jeste da se osećaju „zaglavljeno“ između svojih želja i realnosti. Sve je počelo onog trenutka, kada su usled iznenadne smrti jednog od njih, ostali shvatili da napokon moraju početi da žive punim plućima. Usput otkrivaju da je prijateljstvo ono što bi moglo da ih spase od njih samih.

Na početku petog serijala, ova mala družina se još jednom okuplja kako bi slavila život. Uprkos tome, produkcija najavljuje da će osam novih epizoda obeležiti neočekivane smrti dragih nam junaka. O kome je reč – saznaćemo uskoro, a do tada, evo najvažnijih trenutaka u velikom finalu.

Edi će ponovo dati srcu šansu da voli, a istovremeno razmišlja i o povratku na koledž. Megi iščekuje najvažniji dan u njenom životu – porođaj. Ketrin i Greta će se naći pred najvažnijom odlukom. Čeka ih pitanje – u kom pravcu će se nastaviti njihovo prijateljstvo? Da li je ovo u stvari kraj puta za njih?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement