Connect with us

Serije

„DVE DEVOJKE BEZ LOVE“: Na kanalu FOX LIFE

U četvrtak, 13. aprila, od 15.15-16.35 (četiri epizode)

Published

on

Dve devojke bez love

U ovoj komediji „Dve devojke bez love“ koja je na kanalu Fox Life (četvrtak, od 15.15-16.35), gledaćete dve mlade žene koje konobarišu u prljavom restoranu, sprijateljuju se u nameri da pokrenu posao. Jedino što im fali jeste novac.

U epizodi pod nazivom „I beba i ostale stvari“ gledaćete kako Kerolajn nagovara Bobijevu sestru Deniz da da otkaz na poslu. Par ima prvu svađu nakon što Kerolajn shvati da firma za koju Deniz radi pripada njenoj majci. Maks je pročitala da Bobi ima dete sa bivšom i ona i Han žele da otkriju istinu.

U epizodi pod nazivon „I izvođenje vratolomija“ gledaćete kako Kerolajn otkriva Bobijevu tajnu opsesiju kuglanjem. Maks započinje novu romansu sa Frenkom, Bobijevim saigračem iz ekipe.

U epizodi pod nazivom „I razmrdaj me na podijumu“, gledaćete kako Kerolajn nailazi na svog bivšeg momka Kendija Endija dok ona i Maks prisustvuju promociji filma o Kerolajninom životu.

U epizodi pod nazivom „Film“, gledaćete kako se devojke suočavaju sa važnim odlukama o svojoj budućnosti dok film o Kerolajninom životu ima svoju premijeru.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement