Connect with us

FILM

„UBICA MEKOG SRCA“: Na kanalu FOX MOVIES

Kako ubiti muža, u utorak, 18. aprila, od 15.15

Published

on

Ubica mekog srca

U ovoj krimi-komediji „Ubica mekog srca“ koja je na kanalu Fox Movies (utorak, od 15.15), pratimo profesionalnog ubicu koji je novi komšija neuspešnom zubaru.

Nikolas Ozeranski – Oz je dobrostojeći zubar iz Montreala čiji život je već duže vreme opterećen finansijskim i bračnim problemima. Njegovu svakodnevnicu remeti dolazak novog komšije – Džimija “Tulipana” Tudeskog, zloglasnog profesionalnog ubice iz Čikaga koji ima  novi identitet. Oz prepoznaje svog bivšeg sugrađanina, pa otkriva tu tajnu svojoj supruzi Sofi. Pohlepna Sofi insistira da ode u Čikago i proda informaciju Džimijevim bivšim kolegama iz bande. Zbunjeni Oz pristaje, ne znajući da je Sofi spremna da detalje te izdaje kaže Džimiju da bi dobila novac od životnog osiguranja posle suprugovog ubistva.

U Čikagu, Oz upoznaje Džimijevu bivšu suprugu Sintiju, pa se u nju smrtno zaljubi. Međutim, to je samo početak Ozovih komplikacija. Gotovo svi – od supruge, preko gangstera, pa i samog Džimija – nastoje da ga iskoriste da bi nadmudrili jedni druge.

Glavne uloge tumače Brus Vilis, Metju Peri, Rozana Arket, Majkl Klark …

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement