Connect with us

Emisije

„TIRKIZNA GROZNICA“: Maraton u okviru KLUBA EXPLORE

Prva sezona, u nedelju, 30. aprila, od 06.10-11.40 (sedam epizoda)

Published

on

Tirkizna groznica

U okviru Kluba Explore (nedelja, od 06.10-11.40), gledate maraton serijala „Tirkizna groznica“ i to sedam epizoda zaredom.

U epizodi pod nazivom „Beli bivo“, porodica Oteson radi prekovremeno kako bi isporučila porudžbinu japanskog dizajnera, koji je u potrazi za tirkizom visokog kvaliteta i retkim kamenom zvanim Beli bivo.

U epizodi pod nazivom „Jednom Oteson, zauvek Oteson“, nakon smrti glave porodice, Otesonovima je teško, pa opada i njihovo pronalaženje tirkiza. Dona pravi preokret i ponovo otvara svoju prodavnicu nakita.

U epizodi pod nazivom „Velike bušilice, veliki poslovi“, Otesonove kontaktira novi klijent povodom velike porudžbine koja bi mogla da ih dovede do toga da budu ekskluzivni diler. Porodica pokušava da obezbedi dovoljno visokokvalitetnog žada do zadatog roka.

U epizodi pod nazivom „Sa srećom“, baš kada posao stagnira, Otesonove kontaktira njihov najveći klijent sa velikom porudžbinom. Toni i Trenton odlučuju da otkupe rudnik koji je nekada pripadao njihovom dedi.

„Na sedmom nebu“, Otesonovi polažu velike nade u rudnik „Sedmo nebo“. Ali između njih i njihovog žada nalazi se veliki put koji treba da pređu. Trenton prima hitan telefonski poziv od Džakel.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement