Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Ana Marčeta GLUMI SVE VREME! Ona NIJE Adina SESTRA? OVO je njeno PRAVO IME!

Sve je lagala!

Published

on

Igra sudbine Ana Marčeta

Kada se priključila ekipi serije „Igra sudbineAna Marčeta bila je prijatno osveženje, pre svega zbog toga što nam je na male ekrane vratila svima drago lice glumice Katarine Vićentijević. Zvezda „Srećnih ljudi“ zauvek će ostati zapamćena po britkom jeziku i duhovitosti čuvene Zaze, a mnogi je se sećaju i po Dudi Piroćanki iz „Porodičnog blaga„.

Ana Marčeta, sestra Ade Kanački, donela je pravu pometnju u seriju po odlasku Milice Milše i smrti njene junakinje. Iako se mnogima učinila dobrodušnom i dobronamernom, ispostavilo se da je i Ana prevrtljivog karaktera, te da je pod pritiskom neprijatelja porodice Kanački odlučila da pređe na stranu negativaca. Ili da makar novcem Kanačkih reši svoje privatne probleme. Postavlja se pitanje ko je u stvari Ana Marčeta i postoji li mogućnost da ona nije Adina sestra?

To ćemo saznati u nastavku serije, a za sada možemo da tvrdimo samo to da je pravo ime žene koja stoji iza njenog lika – Katarina Vićentijević.

Inače, ono što niste znali o glumici  jeste da se ona posle „Srećnih ljudi“ i „Porodičnog blaga“, ipak, nije u potpunosti povukla iz glume već je nastavila svoju karijeru u pozorištu.

Glumica uporedo sa glumačkim angažmanom ima i školu glume i kulture govora, i to je važniji deo njene karijere kom se posvetila dok ne stavlja veliki akcenat na uloge na televiziji.

– Sve vreme sam aktivno u glumi, iako široki auditorijum to ne vidi, jer nisam u Beogradu i ne pojavljujem se na televiziji – objasnila je glumica jednom prilikom, demantujući napise da se više ne bavi glumom.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor FILM I TV

Advertisement