Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Fanovi serije IGRA SUDBINE u ŽESTOKOJ SVAĐI! Una Hristić ili Una Zvrk? Evo KOJA UNA mora ODMAH da NAPUSTI SERIJU!

Iznenadićete se!

Published

on

IGRA SUDBINE

Igra sudbine još jednom je uspela da podeli obožavaoce serije koja traje duže od tri godine. Ovog puta razlog podeljenosti je povratak svima omiljene glumice Dragane Mićalović u hit sapunicu čime smo u jednom trenutku na malom ekranu imali čak tri Une u opticaju. Nakon odlaska Nine Rukavine iz serije, koja je zbog trudnoće morala da napusti projekat, izbor se sveo na dve. Unu HristićUnu Zvrk. Obe publici, ali i Luki Kanačkom veoma drage devojke.

Kada se Dragana Mićalović vratila u seriju, gledaocima se verovatno ostvario najveći san. Una i Luka će ponovo biti zajedno. Ipak, svoju armiju fanova u tom trenutku imala je i Una Zvrk čiji lik tumači Tiana Upčeva. Borba dve junakinje za Lukino, ali i za srce fanova bila je neminovna.

Kako su epizode prolazile ispostavilo se da scenario ne ide na ruku Une Hristić. Osim toga što je previše vremena provela u amneziji kao Marija Korlat, čini se da publika nije zadovoljna tempom kojim se obnavlja odnosno ne obnavlja Unina veza sa Lukom. Veliki broj obožavalaca serije i lika Une Hristić scenaristima zamera i „dosadnjikavost“ Draganinog lika, koja se ogleda u tome, kako pišu, da Una mesecima „samo plače  i pokazuje golo rame“, a mnogi joj zameraju i to što se uopšte ne trudi da obnovi vezu sa njenim sinom Akicom, koji je, kako navode, bio jedini nagoveštaj njenog starog života tokom amnezije.

Sa druge strane, Uni Zvrk se najviše zamera to što je uopšte ostala u seriji, pa je okoreli fanovi para Una i Luka vide kao najveću smetnju njihovom pomirenju.

Ipak, obe Une i dalje ostaju u seriji. Razrešenje ovog rivaliteta nije ni na vidiku, a mi vas zato pitamo KOJA OD DVE UNE VAM JE DRAŽA?

  1. Una Hristić – Una i Luka su suđeni jedno drugom!
  2. Una Zvrk – Una Hristić je dosadna i samo plače!

Koju od dve Une biste IZBACILI IZ SERIJE?

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor FILM I TV

Advertisement