Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Publika odlučila! Una Hristić ili Una Zvrk? Evo KOJU više VOLE i KOJA je dobila VIŠE GLASOVA! Iznenadićete se!

Ovom rezultatu glasanja NIKO se nije nadao!

Published

on

Una Hristić Una Zvrk Igra sudbine

Igra sudbine i dalje se igra sudbinama svojih protagonista. Goruće pitanje glasi Una ili Una? Una Hristić ili Una Zvrk? Obe imaju svoju armiju fanova, i svaki od njih pita se kako će se razrešiti ljubavni trougao iz kog jedna Una mora ispasti da bi ljubavna priča imala srećan kraj.

I dok su se mnogi ponadali da će Una Zvrk zauvek nestati na Alpima u Sloveniji, ako je suditi prema poslednjim snimcima na instagram profilima zvezda serije, Tiana Upčev je i dalje na setu. Da li to znači da će se vratiti iz Slovenije i da još nije vreme da se rastanemo od Une Zvrk?

Vidoviti još nismo, ali zato statistika ne laže. Pitali smo gledaoce serije „Igra sudbine“ koja od dve Une im je draža i koju bi više voleli da vide u nastavku serije, i evo njihovog odgovora.

KOJA OD DVE UNE VAM JE DRAŽA?

Una Hristić – Una i Luka su suđeni jedno drugom!

Una Zvrk – Una Hristić je dosadna i samo plače!

Veći broj glasova pristigao je za lik Une Hristić koju tumači Dragana Mićalović (65%) dok se manji broj glasača odlučio za Unu Zvrk (35%). Ipak, napomenuli bismo da je tokom tri dana glasanja trka bila gotovo nerešena i da se tek poslednjeg dana veći broj gledalaca odlučio za Unu Hristić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor FILM I TV

Advertisement