Connect with us

FILM

„AMERIČKA PITA“: Komedija na kanalu TV 1000

U subotu, 13. maja, od 21.00

Published

on

Američka pita

U ovoj komediji „Američka pita“ koja je na kanalu TV 1000 (subota, od 21.00), koja prati četiri tinejdžera koji prave dogovor da izgube nevinost do maturske večeri.

Džim Levenstein (J. Biggs) je apsolvent srednje škole East Great Falls u Mičigenu koji je, kao i većina njegovih vršnjaka, opsednut seksom. Pošto nema devojku, jedino što mu preostaje su porno filmovi sa kodiranog satelitskog programa. Njegov dragi otac (E. Levi) voli da mu daje staromodne lekcije o seksu i seksualnim potrebama, posebno kada je to najnezgodnije za Džima. Stoga, Džim i njegovi najbolji prijatelji Kevin (T.I. Nikolas), Finč (E.K. Thomas) i Oz (C. Klein) postižu dogovor da sva četvorica izgube nevinost do maturske večeri.

Međutim, Kevin ima problema sa svojom devojkom Viki (T. Rid), Finča privlači majka (DŽ. Kulidž) njihovog poznanika Stiva (S. V. Skot), Oz se zaljubljuje u prelepu Heder (M. Suvari) koja je ni blizu „devojke za jednu noć“, dok Džim pokušava da zavede studentkinju na razmeni Nadju (S. Elizabet). Nakon katastrofe sa Nadijom, Džim se zbližava sa nepopularnom Mišel (A. Hanigan), koja mu daje prijateljske seksualne instrukcije…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement