Connect with us

FILM

„RAMONA I BIZUS“: Na kanalu FOX MOVIES

U subotu, 13. maja, od 15.35

Published

on

Ramona i Bizus

U ovom porodičnom filmu „Ramona i Bizus“ koja je na kanalu Fox Movies (subota, od 15.35), oživljene su avanture mlade Ramone Kvimbi, zasnovanom na bestselerima Beverli Kleri.

Bujna mašta, nepresušni izvor energije i sklonost nesrećama drže na oprezu sve one koje mlada Ramona upozna. Ali njen nezasitni osećaj za zabavu i nestašluk će joj dobro doći kada ga primeni na spasavanje porodične kuće.

Adaptiran prema popularnom ciklusu knjiga Beverli Kliri, u „Ramona i Bizus“ glavnu ulogu Ramone Kvimbi, učenice osmog razreda s bujnom maštom. Ramonina mašta je toliko bikma da je stalno dovodi u sukob sa svojom strogom učiteljicom (Sandra Oh). Kada Ramonin veseli otac (John Corbett) ostane bez posla, njihova porodica — koja uključuje i Ramoninu sestru tinejdžerku, Beezus (Selena Gomez) i njihovu praktičnu majku (Bridget Moinahan) —primorana je da napravi ozbiljne promene, kao što je da se tata brine o kućnim poslovima. Ramona smišlja različite načine da prikupi novac kako bi spasila njihovu kuću, ali pošto je ostatak porodice zaokupljen drugim stvarima, ona se okreće osobi koja bi uvek našla vremena da je sasluša, tetki Bi (Džinifer Gudvin), za pomoć. Ali tetka Bi ovih dana ima i druga interesovanja jer je njen bivši dečko – i prvi komšija porodice Kvimbi – Hobart (Džoš Dijamel) poziva da mu se vrati.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement