Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Ovo je PRVA SCENA nove sezone serije TAJNE VINOVE LOZE! Evo šta je sa Verom i Vukom!

Da li su se Vuk i Vera pomirili?

Published

on

Tajne vinove loze

Tajne vinove loze 3 priča o dve vinogradarske porodice, ljubavi, tajnama i zločinima koja je osvojila milionski auditorijum na RTS i Superstar dobila je treći nastavak. Nove epizode snimaju se u Beogradu i na Paliću.

– Treći nastavak da golica maštu i iščekivanja gledalaca jer se očekuje mnogo preokreta i komplikovanih odnosa između starih i novih likova – ističe idejni tvorac projekta Dejan Karaklajić, dodajući da će i treća sezona imati 36 epizoda, od čega je 20 već napisano.

Treća sezona ima novi scenaristički tim koji čine Iva Mitrović i Marko Popović, a seriju kao producenti i dalje potpisuju Metro film i Telekom Srbija.

Treća sezona počinje velikom svetkovinom u kući Vuka Tomovića na severu, u Paliću, ali na kraju prve epizode nove sezone događa se nešto neočekivano što zapravo čini okosnicu cele treće sezone, otkriva Dejan Karaklajić.

– Na početku serije zatekli smo komplikovanu situaciju u porodicama Tomovića i Smiljanića, a potom se vraćamo u prošlost 20 do 40 godina, tražeći uzroke takvog stanja. U nastavku će i ovog puta biti flešbekova, ali u ne tako daleku prošlost – ističe Karaklajić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/ Novosti

Advertisement