Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE: Otkrivamo SVE o TREĆOJ SEZONI! Ovo su SVI NOVI LIKOVI koje gledamo u NASTAVKU!

Published

on

Tajne vinove loze 3

Tajne vinove loze 3 priča o dve vinogradarske porodice, ljubavi, tajnama i zločinima koja je osvojila milionski auditorijum na RTS i Superstar dobila je treći nastavak. Nove epizode snimaju se u Beogradu i na Paliću.

– Treći nastavak da golica maštu i iščekivanja gledalaca jer se očekuje mnogo preokreta i komplikovanih odnosa između starih i novih likova – ističe idejni tvorac projekta Dejan Karaklajić, dodajući da će i treća sezona imati 36 epizoda, od čega je 20 već napisano.

Treća sezona ima novi scenaristički tim koji čine Iva Mitrović i Marko Popović, a seriju kao producenti i dalje potpisuju Metro film i Telekom Srbija.

Nove epizode počinju nakon Verine (Sloboda Mićalović) odluke da ne može da bude sa Vukom (Vojin Ćetković) jer je njena majka ubila Vukovog oca.

– Imamo preskok od skoro dve godine, a Vera sada živi u novoj kući Tomovića na severu Srbije, dok je njen sin Marko (Marko Vasiljević) ostao u Negotinu, gde pravi vino Teodora – ističe Karaklajić, dodajući da se priča sa Anjom (Vanja Nenadić), Vukovom i Jeleninom ćerkom, sada seli u Istru gde su joj kupili lokalnu vinariju u kojoj Anja kali svoj talenat.

U novim epizodama gledaćemo sve stare glumce iz ranijih sezona, a njima se pridružuju Lucija Šerbedžija, Frano Lasić, Sergej Trifunović, Aljoša Vučković, Slobodan Beštić, Ivan Zarić, Stanislava Nikolić, a neki od likova još nisu dobili noseće glumce.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/ Novosti

Advertisement