Connect with us

FILM

„DNEVNIK JEDNE DADILJE“: Na kanalu FOX LIFE

U nedelja, 14. maja, od 12.05

Published

on

Dnevnik jedne dadilje

„Dnevnik jedne dadilje“ je jedan od svežijih filmova velike savremene holivudske zvezde Skarlet Johanson (Izgubljena u prevodu, Devojka sa bisernom minđušom, Poslednji udar), najistaknutije nimfete današnjice Fox Life (nedelja, od 12.05).

Nakon što je diplomirala antropologiju, En Bredok pokušava da shvati šta želi u životu. Iako je imala drugačiju ideju o svojoj karijeri, prihvata posao dadilje u bogatoj porodici sa Menhetna.

Posao je dobila slučajno. Posle neuspešnog prvog razgovora za posao, otišla je u park, gde je pred autom neopreznog vozača slučajno spasla sedmogodišnjeg dečaka. Dečakova majka, izuzetno ljubazna gospođa Ks, odmah joj je ponudila posao dadilje, što je En prihvatila nakon kratkog razmišljanja.

Međutim, već prvog radnog dana, kada stigne u njihovu luksuznu kuću, osetiće šta znači služiti. Uskoro će shvatiti da gospođa nije nimalo ljubazna, da je njen muž, imućni biznismen, razmetljiv, a da je njihov sin Grejer istovremeno zanemaren i beskrajno razmažen. Prvi put u životu direktno se suočila sa sociološkim i finansijskim razlikama između nje i ljudi za koje radi.

Situacija će postati još komplikovanija kada se Eni zaljubi u Hauarda, mladića koji živi u komšiluku. On će vas naterati da ozbiljno razmislite o svojim prioritetima i ciljevima kada je u pitanju vaša karijera. Međutim, ona mora da se pobrine da gospođa Ks ne sazna za Hauarda, jer je otpustila svoju prethodnu dadilju jer je imala dečka.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement