Connect with us

FILM

„SESTRA BETI“: Komedija na kanalu FOX MOVIES

U utorak, 16. maja, od 23.50

Published

on

Sestra Beti

Crna komedija „Sestra Beti“ koja je na kanalu Fox Movies (utorak, od 23.50), je priča o odlučnosti jedne žene da ostvari svoje snove usprkos brojnim poteškoćama.

Beti Sajzmor (R. Zelveger) je ljupka i dobrodušna konobarica opsednuta gledanjem TV sapunica u kojoj glumi njen omiljeni glumac Džordž Mekard (G. Kinir) kao dr Dejvid Ravelo. Udata je za prodavca polovnih automobila Dela (A. Ekhart) koji se prema njoj odnosi bez ikakvog poštovanja. Kada jedne noći dvojica ubica, Čarli (M. Friman) i Vesli (C. Rok), u potrazi za skrivenom drogom, ubiju Dela pred njenim očima, krhka i osetljiva Beti doživljava šok i razvija drugačiju ličnost.

Uverena da je ona lik iz sapunice, davno izgubljena ljubav dr Ravela, odlazi u Los Anđeles da ga pronađe i ponovo bude sa njim. Ona dobija posao medicinske sestre u Los Anđelesu, još uvek u potrazi za fiktivnom bolnicom i svojim „bivšim dečkom“. Kada zaista upozna Džordža Mekarda na žurci, nastaje veliki nesporazum, jer on zaključuje da je ona glumica koja želi ulogu u seriji. Kada shvati da ona nije u stanju da odvoji sliku Davida i pravog njega, on je ismejava pred svima. Beti se konačno seća svega što se dogodilo baš kada su joj se ubice pojavile na vratima…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement