Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 41. EPIZODA: ŠOK! Vera je BESNA na Tadiju! Evo KAKO će se završiti njihovo viđanje!

U četvrtak, 18. maja od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 41. epizoda

Zakopane tajne 41. epizoda: Dok je na kafi sa Fani, Aladža dobija poziv od Serdara, koji mu govori ko im je sledeća meta. Fani čuvši deo razgovora šokirano pita da li to znači da će ubiti nekoga, a kada Serdar otkrije ko je meta, šokiran će ostati i Aladža. Šta je Aladžin sledeći zadatak?

Pavle nastavlja da osvaja Doru sitnicama, ali mu Caca i dalje ne veruje. Da li Caca s pravom sumnja u Pavla i njegove namere?

Ranka od Bojane traži uslugu: da je uvede u kuću Doderovih kako zna i ume. Da li će Bojana pristati?

Lala moli Balšu da bude malo pažljiviji prema Gvozdenu, jer je trenutno veoma osetljiv, i govori mu da svi treba da brinu o njemu jer on nije ni za šta kriv. Da li će Balša promeniti ponašanje prema prvorođenom sinu?

Fani neguje Kosaru, nakon što joj se slošilo zbog Đurđe i izražava nevericu zbog svega što se dogodilo, ali Kosara joj kaže da ućuti. Da li će se Fani primiriti?

Tina govori Ivoni da je suludo to što radi, ali joj Ivona odgovara da ima svoje principe i da ih neće pogaziti. Šta to Tina zamera Ivoni?

Uglješa okuplja svoj tim ljudi, uključujući i Svetozara i Nađu, koji su zbunjeni oko razloga njihovog dolaska. Uglješa im govori da za zbunjene nema mesta u njegovom timu. Da li će Uglješa konačno otkriti svoj plan za Doderove?

Tadija je srećan što vidi Veru u pozorištu, ali ona je besna na njega. Kakav će biti epilog njihovog susreta?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Advertisement