Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 42. epizoda: ŠOK! Svetozar zatiče Veru i Tadiju! Evo ŠTA će uraditi! Sledi HAOS!

U petak, 19. maja od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 42. epizoda (1)

Zakopane tajne 42. epizoda: Fani primorava Gvozdena da potpiše da se odriče Đurđe, ali on pokušava da se izvuče govoreći da Đurđa ima plan. Međutim, Fani kaže da i ona ima plan i da će videti čiji je bolji. Da li će Gvozden pristati na Fanin plan?

Kosara preti Švrći da će da je tuži za klevetu, ali joj Švrća uzvraća, govoreći joj da bolje da tuži Đurđu koja joj je uništila nešto što je mnogo volela. Kako će Kosara reagovati na Švrćine reči?

Dora pred komisijom na fakultetu priznaje krivicu, iako to znači da postoji šansa da će izgubiti mogućnost daljeg studiranja. Kakvu će odluku doneti i kako će to uticati na Dorinu budućnost?

Jakov i Neven ulaze u svađu u kafiću, nakon čega će Neven shvatiti da Jakov u tom kafiću ne čeka Ivonu, već nekog drugog. Sa kim se sastaje Jakov?

U svađu ulaze i Vera i Ljubica, nakon čega shvataju da obe nemaju izbora i da jedino na šta treba da misle jeste Viktor. Šta muči Veru i Ljubicu?

Vanja pred Svilenim i Balšom iznosi svoje sumnje u Feđu. Svileni kaže da je siguran da je čist jer su ga proverili njegovi najbolji ljudi, ali Vanja i dalje tvrdi da Feđa laže. Da li će Balša poverovati Vanji?

Guja govori Feđi da moraju da promene planove, a kada ga Feđa pita u kom smislu želi da promeni planove, Guja mu odgovara da su mu porasli apetiti. Šta je Gujin sledeći potez?

Tadija pronalazi Veru kod Mareta i želi da sazna zbog čega je ljuta na njega, a zatiče ih Svetozar. Kako će reagovati na ponovno viđanje njegove žene sa Tadijom?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Advertisement