Connect with us

Serije

„PACIFIK“: Dokumentarac na kanalu VIASAT NATURE

U nedelju, 21. maja, od 09.40-12.10 (četiri epizode)

Published

on

Pacifik

U dokumentarcu „Pacifik“ koji je na kanalu Viasat Nature (nedelja, od 09.40-12.10), zagazi  ćemo u plitke vode kako bismo istražili najveći koralni greben na svetu, posetiti litice, plaže i rtove pacifičkih obala da vidimo medvede, rakove i morske krave, a svoje epsko putovanje završi ćemo u mračnim dubinama kako bismo upoznali okate, zubate i prozirne stanovnike dubokog mora.

U epizodi pod nazivom „Velika mora“, posetićemo okean na otvorenom. Okean koji pokriva polovinu naše planete svojim plavim prekrivačem. Pacifik je toliko velik da bi u njega lako moglo da stane svih sedam kontinenata.

U epizodi pod nazivom „Plićaci“, istražujemo plitke vode Pacifika i prisustvujemo igri delfina. Videćemo najveći koralni greben na svetu i družićemo se sa kornjačama koje treba da postanu mame.

U epizodi pod nazivom „Obale“, posetićemo litice i plaže pacifičke obale. Tamo ćemo saznati šta to povezuje morske krave sa sirenama.

U epizodi pod nazivom „Dubine“, zaronićemo duboko u mračne dubine i upoznaćemo se sa životinjama koje žive na velikim dubinama. One se savršeno nose sa pritiskom, potpunom tamom i naletima vulkana, u dubini mora.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement