Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE: Milica Tomašević o promenama koje čekaju Nadu i koliko još planira da je glumi

Kraj serije nije na vidiku

Published

on

Igra sudbine Nada

Milica Tomašević, koja se proslavila ulogom Nade, kaže da se i dalje raduje svakom novom snimajućem danu sapunice “Igra sudbine” i da se još nije umorila od svoje junakinje. Naprotiv.

– “Igra sudbine” je već ušla u istoriju. Nisam pristrasna, nego postoje podaci, crno na belo, da je to najdugovečnija serija, a i posle toliko vremena i dalje dobijamo novu publiku. Sve je to timski rad, a sigurna sam da mi glumci mnogo doprinosimo zato što mnogo sebe i dajemo. I sami smo postali deo te priče, saživeli smo se sa tim likovima, pa se svakodnevno trudim da svoju Nadu obogatim – kaže Tomaševićeva.

Nada-i-Strahinja-Igra-sudbine

Igra sudbine: Strahinja i Nada

Milica kaže da kada glumac nešto igra dugo, ako nema promena, to ume da bude mač sa dve oštrice. Vrlo lako može da sklizne u rutinu, u nešto što je već viđeno, i to može da bude dosadno.

– I sama sam imala momenat u kome je Nada imala svoju promenu, pa se vratila i pokajala. Videćemo šta će dalje da se dešava sa njom, ali uvek tražim neku novu nijansu kojom bih mogla da je obojim, uvek se trudim da nađem nešto novo što bi meni samoj bilo zanimljivo, jer će tada i publici da bude interesantno.

“Igra sudbine” se bliži jubilarnoj 800. epizodi, a Milica kaže da neće prestati sa snimanjem serije sve dok imaju publiku koja je uz njih.

– Sve dok ispunjavamo njihova očekivanja i sve dok nastavljamo da pomeramo granice. Sigurna sam da će ta serija živeti i trajati, i to mi je drago i zbog mojih kolega glumaca i zbog ljudi koji rade iza kamera. Drago mi je i da naša publika može da gleda i neku domaću sapunicu. Nemam naravno ništa protiv inostranih, ali ako je već moguće, mislim da je bolje da gledamo domaći program nego turske, španske ili latinoameričke sapunice – zaključjuje Milica Tomašević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV / TV novosti

Advertisement