Connect with us

FILM

„ZUBIĆ VILA 2“: Na kanalu FOX MOVIES

Da li postoji zubić vila, u petak, 09. juna, od 15.50

Published

on

Zubić vila 2

Porodična komedija „Zubić vila 2“ koja je na kanalu Fox Movies (petak, od 15.50), prati Larija Gatrija koji je zbog gradskog frajera izgubio svoju prvu ljubav. Odlučuje da opet osvoji njeno srce, volontiranjem sa decom u školskom programu svoje bivše devojke. Lari greškom govori deci da Zubić vila ne postoji, i sada mora da se preruši u nju.

Nije se izdvojio među odraslima, ali među decom je pravi hit. Larijeva (Larri the Cable Gui) bivša devojka sada ima novog dečka, koji je velika faca u gradu. Lari odlučuje da vrati svoju veliku ljubav i istovremeno pomogne deci u vannastavnim aktivnostima. Ali kada Lari slučajno kaže deci da zubić vila ne postoji, odjednom se pretvara u jednu.

Dve godine posle originala, „Vila Zubić“ je dobila nastavak, koji iako nema veze sa prvim delom, svakako je šarmantan kao i prethodnik. Glavnu ulogu ovoga puta pripala je Lariju the Cable Gui, kojeg su filmaši primetili kao stendap komičara u grupi Blue Collar Comedi, u kojoj mu društvo prave Džef Foksvorti, Bil Engval i Ron Vajt.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement