Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 61. epizoda: ŠOK! Kosara saznaje KO je otac DORINOG DETETA! Evo i ŠTA će uraditi!

Published

on

Zakopane tajne 61. epizoda

Zakopane tajne 61. epizoda  – nova epizoda serije na programu je u četvrtak, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Uglješa je u panici i traži od Koste dve stvari – da dobije odštetu od ugovora koje je raskinuo sa Balšom i da se što pre dogodi neka havarija na nekom od Balšinih gradilišta. Da li će Uglješa ostvariti svoj plan?

Ranka je u paranoji nakon što Lala pozove Bojanu i nju na ručak u vilu Doderovih. Da li Ranka sluti da Lala sumnja u nju?

Mare je ponovo saterao Veru u ćošak pitanjima o Tadiji, govoreći joj da je za istinu spreman i da pogine. Da li će Vera konačno priznati istinu o Tadiji?

Neven kaže Jakovu da će biti problem ako ga ne izabere za kuma, na šta mu Jakov kaže da u tom slučaju mora da mu učini uslugu. Šta će Jakov tražiti od Nevena?

Glorija je spavala sa Uglješinim čovekom od poverenja, nakon čega mu govori da će mu se javiti jer treba nešto da joj učini. Šta će Glorija tražiti?

Uglješa zahteva od Svetozara da se ubrza i traži da vidi rezultate. Da li će Svetozar uspeti da ispuni Uglješina očekivanja?

Pava saopštava Tadiji da je Vera njihova nova koleginica jer je dobila posao kostimografa i da se nada da će se dobro slagati. Kako će Tadija reagovati na Verin dolaza u pozorište?

Dok Dora sa porodicom čeka ishod Andrijine operacije, Kosara nastavlja da ima neprimerene komentare. Besna, Dora joj govori da umukne i prestane da vređa čoveka koji je otac njenog deteta – deteta koje je odlučila da rodi. Kako će Doderovi reagovati na ovu odluku?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

 

Advertisement