Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 63. epizoda: LALA pokušava da SPREČI Doru da POSETI Andriju! Evo i ZAŠTO!

U ponedeljak, 26. juna

Published

on

Zakopane-tajne-63-epizoda-Lala-Dora

Zakopane tajne 63. epizoda: Svileni upozorava Balšu da, dok se on bavi saniranjem štete posle prve sabotaže, oni planiraju novi napad, ali da je upravo preduzeo sve mere i uključio Teofila i Jakova. Da li će uspeti da spreče novi napad?

Vera ulazi u sukob sa Ljubicom oko Tadije i govori joj da uporno vidi ono čega nema, dok joj Ljubica kaže da ona ne vidi ono čega ima. Kako će se završiti sukob majke i ćerke?

Dora govori Lali da će otići da poseti Andriju u bolnici, ali Lala indirektno pokušava da je odvrati od toga. Da li to ima veze sa anonimnim pismom koje je Lala dobila?

Renata upada kod Balše u kancelariju i govori mu da mu to što je upao u paranoju ne daje za pravo da njoj podmeće lažne dokaze. Da li će Renata skloniti sumnju sa sebe?

Glorija se opet sastaje sa Uglješinim čovekom, koji je pita šta želi od njega. Ona mu kaže da za njega ima čitav spisak zadataka koje treba da ispuni. Šta Glorija planira?

Maša govori Veri da se između Tadije i nje vidi čista hemija i da ništa drugo nije bitno. Šta će Vera reći na ovo?

Balša pita Svilenog kome nije u interesu da Dora rodi Andrijino dete, a Svileni mu kaže da je to neko ko želi da bude sa Dorom, a to dete mu uništava svaku šansu. Da li će Svileni i Balša saznati o kome se radi?

Dora odlazi kod Andrije u posetu i moli ga da se bori da preživi, iako ona neće biti u njegovom životu. Da li će Andrija pronaći snagu da se izbori?

Ćira provaljuje u Zdravkov stan i uspeva da ukrade njegovu fasciklu. Kakve informacije se kriju u Zdravkovoj fascikli i šta će Ćira uraditi sa tim informacijama?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement