Connect with us

FILM

RAT ROUZOVIH Na kanalu FOX MOVIES

Borba na život i smrt, u nedelju, 02. jula, od 19.35

Published

on

Rat Rouzovih

U komediji Rat Rouzovih koja je na kanalu Fox Movies (nedelja, od 19.35), bračni par pokušava da na sve načine istera onog drugog iz kuće, tokom žestokog procesa razvoda braka.

Student prava Oliver Rouz (M. Daglas) i gimnastičarka Barbara (K. Tarner) upoznali su se na aukciji i zaljubili na prvi pogled. Iste večeri su završili u krevetu, a ubrzo su se venčali i dobili dvoje dece. Uprkos tome što su živeli skromno, ljubav je cvetala i bili su srećni. Ubrzo je Oliverova karijera napredovala, pa se porodica preselila u prelepu luksuznu vilu i počela da živi na visokoj strani.

Porodična idila je sada ostala samo na površini, a ljubav je počela da ustupa mesto netrpeljivosti i zajedljivosti. Oliver je vredno radio u advokatskoj kancelariji, a Barbara je dane provodila kao domaćica i to ju je izjedalo. Zamrznula je život i Olivera i zatražila razvod. Počela je brakorazvodna parnica u kojoj je borba za vlasništvo nad kućom supružnike pretvorila u smrtne neprijatelje, a način nagodbe prevazišao je i najmaštovitije mogućnosti…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement