Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 67. EPIZODA: NIKOLINA je SMRTNO BOLESNA! A evo i od ČEGA!

U ponedeljak, 3. jula na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 67. epizoda

Zakopane tajne 67. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Renata govori Đurđi da se sabere i da odluči šta hoće – da li želi da bude bogata žena ili majka nesposobnom čoveku od 35 godina. Šta će Đurđa reći na ovo?

Ubavka kaže Svetozaru da bi na njegovom mestu sve detaljno proverila. Kada je Svetpzar pita šta da proveri, da li uzima glumcima dobre mere, Ubavka mu kaže da bi se pre brinula ko uzima njene mere. Da li će Svetozar nasesti na Ubavkine provokacije?

Zdravko zatiče Doru kako plače u hodniku bolnice, i uplašeno je pita da li je sve u redu sa Andrijom. Ona mu kaže da je sa njim sve u redu, ali ne želi da mu otkrije zbog čega plače. Šta je uznemirilo Doru?

Kosara razgovara sa Bogdanom i kaže mu da mu ne veruje i da mu po glasu zna kad ne govori istinu. Kada Bogdan odbije da joj prizna, Kosara mu govori da će okrenuti nebo i zemlju da sazna istinu. Šta Balša i Bogdan skrivaju od Kosare?

Jakov govori Balši, Tadiji i Lali da je Kosara veoma uznemirena nakon razgovora sa Dorom, nakon čega Lala kaže da je rekla svima da ne uznemiravaju Doru. Zbog čega je Kosara uznemirena?

Vera govori Tadiji da ovo između njih nije smelo da se desi i nikada ne sme da se ponovi. Kada je Tadija pita da li sme da se zakune da se neće ponoviti, Vera samo odlazi od njega. Da li je ovo kraj njihove priče?

Ranka zatiče Ubavku u nervnom rastrojstvu i pita je šta se dogodilo, na šta joj Ubavka kaže da je ništa ne pita. Ranka pod maskom zabrinutosti nastavlja da inistira, govoreći da mora da pita jer izgleda kao da će da se šlogira, a Ubavka joj govori da njenog sina briga da li će se ona šlogirati. Šta se dogodilo između Ubavke i Svetozara?

Tadija zatiče Pavla kako teši uplakanu Nikolinu i pita ih šta se događa. Kada Nikolina odbije da odgovori, Pavle kaže Tadiji da su joj dijagnostifikovali kancer. Da li će Tadija stati uz Nikolinu?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Continue Reading
Advertisement