Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 6. SEZONA: Stižu NOVI LIKOVI! OTKRIVAMO šta nas SVE OČEKUJE

Biće turbulentno, napeto i neizvesno

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine 6. sezona stiže u septembru, ali glumci već uveliko snimaju nove epizode. Nakon što se večeras oprostimo  od junaka popularne sapunice, njihovi akteri na odmor će morati da sačekaju još dve nedelje. Toliko će trajati snimanje novih epizoda, oniliko koliko je dovoljno za početak emitovanja krajem leta, a u studio se vraćaju u septembru.

– Biće mnogo novih dešavanja, kroz 700 i nešto epizoda bilo je potrebno zadržati pažnju gledalaca, tako će biti i u novoj sezoni. Šta će se dalje dešavati, stvarno ne znam. Mislim da odgovor na to pitanje ne znaju ni scenaristi, ali imaju celo leto da pišu. Verujem da će sve lepo smisliti – rekla je, u jednoj emisiji, Olja Lević.

Novi likovi

Popularna Mila kaže da će biti mnogo novih obrta, koje će začiniti nova glumačka imena.

– Očekujem da će biti novih, zanimljivih likova. Za neke sam čak načula, ali ne smem ništa javno da iznosim. Biće jakih i zanimljivih glumačkih imena, kao što je bilo prethodne sezone. Imali smo dobra osveženja – otkriva Olja.

Igra-sudbine-Aleksa-i-Mila

Uprkos turbulencijama koje su imali u šestoj sezoni, Olja kaže da će Aleksa i Mila ostati zajedno, jer njihova ljubav je velika i treba da služi za primer mladima.

– Šteta je da se takav par razdvoji. Aleksa i Mila treba da služe današnjoj omladini kao primer čistog i iskrenog odnosa, punog poverenja i poštovanja. Nekada to bude poljuljano, ali uprkos raznim neprilikama u kojima se likovi nalaze, kao i ljudi u životu, trebalo bi da poštuju jedni druge i da imaju poverenje – završava Olja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Prva / Arhiva

Advertisement