Connect with us

Top Story

Milica Tomašević OTKRIVA da li će NADA PONOVO postati ZLA! Iznenadiće vas njen odgovor

Da li je naučila lekciju?

Published

on

Milica Tomašević Igra sudbine

Milica Tomašević vratila se u petoj sezoni sapunice “Igra sudbine” svojoj Nadi, liku koji joj je doneo veliku popularnost i učinio jednom od omiljenih mladih glumica.

Na pitanje da li je tokom pauze uspela bolje da sagledate Nadu i sada joj priđete iz nekog drugog ugla?

– Nisam mogla mnogo da se odvojim od Nade, prvo što je dugo igram, a onda i što uz nju učim, sazrevam i rastem. Meni je, pak, u pravom momentu došla ta pauza da malo sama sebe sagledam i preispitam.

– Imala je Nada preokrete i transformacije preko noći, tako da sam se trudila da je na pravi način opravdam i nađem neko zrno u tom liku kako bih mogla da tu njeno ponašanje koje se preko noći promenilo opravdam i iza toga stanem. Naravno, publici se to dosta manje svidelo, nego ono kakva je Nada bila na početku. U ovoj sezoni vidimo da je Nada malo mućnula glavom i da se vratila pokajnički, što mi je drago, jer nailazim na pozitivne kritike publike i vidim koliko je taj lik svima nedostajao. I ta pauza, koliko god se tada činila da nije možda trebalo da se desi, vidimo da je samo neke dobre stvari donela. Кako seriji, tako i tom liku i čitavoj priči.

– Nada ide dalje. Ima nade za nju (smeh). Njana sudbina se i dalje okreće, kao i kod svih likova. Mislim da je ta serija i privukla toliku pažnju gledalaca jer su situacije tih likova one koje možemo prepoznati iz okruženja, to su priče kao i u „Drim timu”, ne toliko mračne i opterećujuće. Nema kriminala, crne hronike, ratova. Svima nam je potrebno da kad se vratimo u domove uveče odmorimo mozak i imamo pitkije štivo. Nešto što će nam pomoći da opustimo mozak od svih situacija o kojima stalno slušamo na sve strane pa još kada bismo svaki put morali ponovo da ih uvlačimo u sebe i o njima slušamo i gledamo pred spavanje bilo bi to stvarno previše – završava Milica Tomašević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor TV dnevnik

Advertisement