Connect with us

Top Story

Zlata Numanagić OTKRIVA Lilinu NAJVEĆU TAJNU! Evo ZAŠTO je DŽANGRIZAVA!

Ona je dežurni policajac u seriji “Igra sudbine”

Published

on

Igra-sudbine-886-epizoda-Lila

Glumica Zlata Numanagić u poslednje vreme čest nam je gost na malom ekranu. Ljubitelji sapunica trenutno je gledaju u najdugovečnijoj seriji “Igra sudbine” kao tetku Lilu, umesto Danice Ristovski.

Zlati se slično desilo pre skoro 30 godina kada je došla u seriju “Srećni ljudi” kao zamena Tanji Bošković, zbog čega za sebe kaže da je “glumica iz druge ruke”. Ta uloga Lole Golubović donela joj je veliku popularnost, a nešto stariji gledaoci pamte je kao “damu sa oranž šeširom” iz serije “Otpisani”, ili kao Rumenku iz originalnog “Pozorišta u kući”.

Zlata već nekoliko meseci snima seriju “Igra sudbine”, a najviše joj se dopada to što igra sa mladim glumica:

– Uvek sam imala privilegiju da budem sa veoma pristojnim, a pritom talentovanim i profesionalnim mladim ljudima. Tako je i sada i vrlo sam srećna zbog toga. Tetka Lila je najstariji član porodice. Žena koja voli da kontroliše sve i koja bi sada htela da preuzme glavnu poziciju takozvanog saobraćajca u kući. Poput džangrizavih baba kojima je, u suštini, život dosadan jer nemaju nijednu okupaciju, Lila kontroliše celu kuću, od kućne pomoćnice do dece, i drugima kroji živote. Dobro znam takve osobe i zanimljiv mi je zadatak da ih dočaram – poručila je Zlata Numanagić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement