Connect with us

FILM

BOKSER Sportska drama na kanalu FOX MOVIES

Život boksera-početnika, u nedelju, 09. jula, od 22.10

Published

on

Bokser

BOKSER je priča o Mikiju Vordu, bokseru-početniku, koji pokušava da izađe iz senke svog poznatijeg ali namučenog starijeg brata (Fox Movies, u nedelju, od 22.10).

Životna priča boksera Mikija Vorda „Irac“ i njegovog brata trenera Dika Eklunda, hronološki prati njihove početke na grubim ulicama Louela u Masačusetsu, Eklundovu borbu sa drogom i Vordovo osvajanje svetske titule.

Mark Volberg, Kristijan Bejl i Ejmi Adams glume u ovom izuzetnom filmu. Zasnovan na istinitoj priči o dva brata koji, uprkos opštoj neverici u uspeh, udružuju snage kako bi se pripremili za osvajanje istorijske šampionske titule koja bi ujedinila njihovu razorenu porodicu i vratila u svoj nesrećni mali grad ono što je dugo čekalo: Ponos.

Miki Vord (Volberg) je bokser koji obećava, ali senka njegovog starijeg brata i trenera, lokalne legende Dikija (Bejl), neprestano visi nad njim dok se bori sa sopstvenim demonima. Njihova burna veza ugrožava njihov uspeh – ali njihova krvna veza može biti njihova jedina šansa za iskupljenje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement