Connect with us

TV

TAJNE VINOVE LOZE 3. SEZONA: OTKRIVAMO da li će Vera i Vuk biti ZAJEDNO

Evo šta nas čeka u novim epizodama

Published

on

Tajne-vinove-loze-38-epizoda-Vuk-Vera

Tajne vinove loze 3. sezona – Uz reči: “Rešila sam. Šta je bilo, bilo je. Tamo nek’ ostane”, Vera Smiljanić se u poslednjoj epizodi druge sezone serije “Tajne vinove loze” uputila iz Negotina ka Paliću i Vuku Tomoviću. Na kraju je tamo, na severu Srbije, uz svoju ljubav i ostala.

Treća sezona domaće telenovele, odnosno 75. epizoda, napraviće vremenski skok od dve godine, od poslednje epizode prethodnog ciklusa.

– Vera sada živi na severu, u novoj kući Tomovića. Treća sezona počinje velikom svetkovinom u vili Vuka Tomovića na severu, u Paliću, ali na kraju prve, odnosno 75. epizode serije, dešava se nešto neočekivano što zapravo predstavqa okosnicu cele sezone – otkrio je za “TV novosti” Dejan Karaklajić, po čijoj ideji je serija nastala i koji je sa književnicom Mirjanom Bobić Mojsilović radio na razvoju originalne priče.

Već smo videli da je Vera morala da se suoči sa prošlošću svoje porodice, a ljubavni odnos sa Vukom sve to je pojačavao.

– Pošto je Vera žena iz naroda, trudila sam se da ne predstavim ženu koja živi van grada kao neku koja baš ništa ne zna, jer znam da nije tako. Moja baka je bila tako hrabra, jaka i vukla je decu, kuću i porodicu napred. Volim da igram jake žene, ali tu je tanana linija. Često se prevarimo da su takve žene neuništive i da umeju baš sa svakom situacijom da se izbore, a da li je tako?! Mislim da sve ima svoju granicu izdržljivosti… Osim ljubavi… Ona može da podnese mnogo toga – rekla je Sloboda Mićalović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Telekom / Miša Obradović

Advertisement